DIANDRA DRAMA MELAYU

Taraf pendidikan tertinggi beliau adalah Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang di Universiti Teknologi Mara UiTM Kepada perminat – peminat yang ingin mengetahui perkembangan terkini beliau bolehlah melawat laman instagram dan twitter beliau. Jom kita membaca sinopsis drama Jika Itu Takdirku. She acted as Qiss, Rafael’s girlfriend led by Pierre Andre. Slot akasia diandra juga mula berbaik-baik dengan Diandra dan sudi berkongsi masalah dengannya. Apa lagi,Adam yang tak tahu berenang tu,kelemasan hingga terpaksa ditahan di hospital. Dia berazam untuk memulakan hidup baru bersama Hakimi walaupun dia ragu. Umairah tidak pasti adakah Hakimi benar2 ikhlas. Sekali gus,memberi pengiktirafan kepada bakat lakonan beliau disamping peminat beliau yang semakin berkembang sehingga ke hari ini.

She also played the role as “Nabila”, best friend of “Nur Amina” playing role by Tiz Zaqyah in the hit drama Nur Kasih which brought her name as an actress. In this movie, her character was the second wife of a fisherman cast by a comedian Afdlin Shauki and was released on 8 September Adakah Adam dan Fida akan meneruskan percintaan mereka? Anak kepada hartawan terkenal Datuk Fikri ini seorang yang lasak,dan amat berminat dalam kick boxing. Nur Fathia binti Abdul Latiff Jawi: Find us on Facebook Kali ini,Umairah terluka lagi dan dia menjadi pasrah bila Hakimi kembali ke perangai lama iaitu suka berpoya-poya. Lama-kelamaan, Diandra mula mempunyai perasaan aneh terhadap Adam malah dia juga mencemburui bekas kekasihnya, Fida yang kembali menagih kasih.

Aku Tunggu Kau Ni [3]. Walaupun tidak bersetuju, Diandra akhirnya terima tawaran itu selepas Kamal memujuknya. Namun dari permulaan drama Slot Akasia: Jom kita membaca sinopsis drama Jika Itu Takdirku.

Selepas berbincang dengan kawan baiknya, Kamal, Adam bersetuju untuk mengambil mflayu pembantu peribadi dan juga pengawal keselamatan yang boleh menguruskan jadual dan keselamatan dirinya. Tiada siapa yang mahu menolong kerana sikap ego Adam yang seringkali menyakiti hati orang lain. Apa lagi,Adam yang tak tahu berenang tu,kelemasan hingga terpaksa ditahan di hospital.

Selain melayy dunia lakonan beliau juga semakin menyerlah djandra bidang permodelan dan sering menjadi tumpuan seperti pereka – pereka fesyen terkenal tanah air yang seringkali menaja pakaian beliau ke majlis – majlis tertentu dan secara tidak langsung memperkenalkan jenama dan rekaan pakaian dari penaja tersebut.

  ALLSHARE CAST DONGLE S W ANDROID

Slot akasia diandra, Slot Dahlia

Adam pula semakin bersikap dingin selepas mengetahu identiti sebenar Diandra,apatah lagi Fida bekas kekasihnya hadir semula dalam hidupnya. Dia berazam untuk memulakan hidup baru bersama Hakimi walaupun dia ragu. Post a Comment Barulah Diandra mempunyai peluang untuk mengenali isi hati Adam yang sebenarnya seorang yang sensitif. From Wikipedia, the free encyclopedia. Umairah terpaksa memberitahu kisah sebenar. Akhirnya, Diandra menjadi panik apabila slot akasia diandra mendapati Adam tidak pandai berenang dan hampir lemas.

In addition to main roles, she has shone in supporting roles and more recently, in comic roles. This movie was released on 6 October [1] In the same year, she also starred as supporting actress and comic roles in Nasi Lemak 2.

Living people Malaysian people of Malay descent Malaysian people of Arab descent Malaysian people of Indonesian descent Malaysian film actresses births People from Penang Malaysian female models 21st-century Malaysian actresses Malaysian television actresses.

Fathia Latiff

Namun,Hakimi tidak putus asa. Adakah Diandra dan Adam Fahmi akan berterus terang tentang perasaan mereka. In between she migrated towards comic roles in dramas and telemovies such as Bila Musang Berjanggut, Ms. Slot akasia diandra juga mula berbaik-baik dengan Diandra dan sudi berkongsi masalah dengannya.

Slot akasia diandra, bagi menebus…

Hakimi merayu dimaafkan dan memberinya peluang kali kedua. Diandra yang selalu dibuli itu mencari peluang untuk mengenakan Adam sehingga suatu hari mereka bergaduh lagi di lokasi penggambaran, dimana Diandra yang tidak tahan diperli telah menolak Adam ke kolam renang.

Selepas berbincang dengan kawan baiknya Kamal,Adam bersetuju untuk mengambil pengawal peribadi bodyguard. Walaupun masing-masing tidak berkenan dan tidak bersetuju, selepas dipujuk oleh Kamal, Adam dan Diandra cuba bekerjasama. Adakah Adam akan rasa kehilangan Diandra kerana mereka saling memerlukan?

Selain memiliki bakat lakonan dan sebagai model beliau dianfra mempunyai bakat nyanyian dan ini dibuktikan apabila beliau telah merakamkan satu lagu duet bersama Shukri Yahaya untuk dijadikan soundtrack bagi drama Dia Ister Luar Biasa. Melihat kesungguhan Hakimi,Umairah mengalah.

  FILM HAYE KHAREJI DOUBLE

January Learn how and when to remove this template message. EngvarB from October Use dmy dates from October Articles lacking in-text dianrra from January All articles lacking in-text citations Articles with hCards. Selepas 2 bulan,Umairah disahkan mengandung. Hakimi merasa dia telah jatuh cinta pada Umairah.

Adam sungguh terkejut bila Kamal menawarkan Diandra sebagai bodyguardnya.

kepalabergetar: Diandra Episode 13

In addition, she starred in a different light as the main negative role in Bertaut Kasih, together with Ryzal Jaafar again and Fyda Ibrahim a cousin of a Malaysian singer, Siti Nurhaliza. Kisah silam itu telah mengubah Umairah menjadi pendiam dan hatinya sukar untuk mempercayai cinta lagi. Saksikan Diandra setiap Selasa 9 malam. Empat Samudera Plantation Sdn Bhd.

Disebabkan popularitinya, Adam mempunyai ramai musuh hingga menerima ugutan bunuh.

Find us on Facebook Kali ini,Umairah terluka lagi dan dia menjadi pasrah bila Hakimi kembali ke perangai lama iaitu suka berpoya-poya. Retrieved from ” https: This page was last edited on 23 Februaryat She acted as Qiss, Rafael’s girlfriend led by Pierre Andre. Mengisahkan Diandra seorang gadis yang berwatakan tidak selembut nama sebenarnya Puteri Diandra Fikri. Semuanya bakal terjawab dalam Diandra.

Adam cuba bekerjasama dengan Diandra demi keselamatannya. Diandra mula jatuh hati pada Adam. Adam Fahmi seorang pelakon yang terkenal dan kacak.

Taraf pendidikan tertinggi beliau adalah Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang di Universiti Diandfa Mara UiTM Kepada perminat – peminat yang ingin mengetahui perkembangan terkini beliau bolehlah melawat laman instagram dan twitter beliau. Kali ini,Umairah terluka lagi dan dia menjadi pasrah bila Hakimi kembali ke perangai lama iaitu suka berpoya-poya. Slot akasia diandra, bagi menebus Nur Fathia binti Abdul Latiff Jawi:

VPN