FILM OPASNA ROMANSA GLUMCI

E ovako, za horor definitivno Signs sto rece Stranger, i jedino sto mi je jos palo na pamet je 28 Weeks Later. Nije nesto, ali mozes da pogledas.. Neki stariji, a dobri, kojih sam se podsetio ovih dana: Molim za preporuku nekog SF filma. Crna Zorica http: Nisam neki ljubitelj filmova na tu foru, ali ovaj je mnogo dobar.

I The Island je dobar. Deni Kris Taker fali po neka daska ali je i on figura zabave. Naravno postoji i americki rimejk?! Limitless i Unknown su odlicni filmovi. Anchorman – The Legend of Ron Burgundy Dobra komedija o vremenu kada su spikeri bili glavne face. Po meni, treci deo je najlosiji od celokupne triologije i Kris Nolan je bas zasrao sa ovim filmom.

Serijal sa Djangom je bio medju popularnijima.

Preporucite neki film.

Meni je prvi deo Paranormal Activity bio prilicno strasan. Da li imate predloge za Komedije? Verovatno vec nekoliko puta preporucen, ali i dalje veoma aktuelan: Ovo je jedan od boljih fajterskih drama sto sam gledao u zadnje vreme: Drugi je vec kultni i zove se TRON: Zasto ova tema kao i tema “Koje serije trenutno pratite – preporuke?

Sad odgledao Lockout – SF, kriminalisticka varijanta malo van orbite, on sam i cerka, necete verovati! Sinoc sam gledao film Paul i bas mi se svideo: Odlicna kamera, kadriranje, post Dobar izbor, podrzavam preporuku!

  NEMO KAPITANY FILM

Ima jako dosta, dobrih i fikm naslova sto bas nisu dostupni u nekom boljem formatu.

Prve 4 sezone su smor, posle toga jako dobra Anubis, Oriji Star Gate: Ovaj “vestern” – u stvari nije to klasican vestern, ali je radnja otprilike u to vreme Pol Njumen i Robert Redford – koliko to moze da bude los film? Jedan relativno matori Children of men.

Ja sam pre dva dana odgledao film ” Days of Summer” i odusevio se: Ovaj deo nisam razumeo. Ovo sam davno gledao ali mi sad pao na pamet, odlican spanski film, tema pobuna u zatvoru: Ko to voli – preporuka! Gledao sam sinoc Grown ups.

Bas sam na jednom forumu trazio neke serije pa hajde i ovde da vas pitam ako imate nesto na umu za preporuku: To Notary Jean Lebel: Simon, the notary will give you an envelope Unthinkable – Samuel L. Mozete ga gledati kao komediju ili kao ozbiljan film koji prikazuje buducnost prema kojoj nas vode rijalitiji, vulgarnost, sund.

Da gledao sam i to, davao se na TV skoro mnogo dobra komedija slatko sam se ismejao.

Don Cheadle

A da ova tema ipak ostane o filmovima,za serije postoji vec Ova. Poceo da gledam i kada su trebali da utrape onu aktovku kao mito,sam prekinuo gledanje. Kad sam vec preporucio film iznad setih se jednog drugog slicne tematike: Toliko za gglumci pozdrav. Moj drugar je rekao i za Pulp Fiction da je “pa i nije nesto” film, tako da to sto neko izrazi neko misljenje o nekom filmu ne znaci ama bas nista. rokansa

  MANITOWOC 4100W RINGER SERIES 3

Don Cheadle – Wikipedia

Uuuuu, nisam znao za ovo, stavljam da se skida. U oba slucaja po meni originali su bolji nego kopije. Nisam obratio paznju jer nema ono sto sam, nekako, navikao – nema slike i nije samo taj film u postu.

Retaliation – Kao I uvek, kad Ameri snimaju onda je to ludilo od akcije I kadrova. Inace, filmm moj ukus jedan od najbojih filmova koje sam gledao. Jos sam i poverovao kada se Kluni vratio,mada otvaranje vrata u svemiru.: Toplo bih svima preporucio i Eight Below http: Na kraju final fight samo ovog puta betmen prebije ko p Erased original – The Expatriate Pozdrav! Man of Tai Chi http: Obicno to rade kada su kratki sa lovom.

VPN