KRZNENA OSVETA FILM ZA GLEDANJE

Na meni je ostalo ime moje obitelji. Neka se gojim bave klanjem, neka sva krivnja padne na njih! Pravi se da spava, a govori u po glasa: Jer, diskriminacija je protuzakonita! A prije toga u jednom kongresnom odboru! Nije to pravi vrag nego onaj debeli Warshaw, rabiner. Ali da se brani?

Jebala se s nigerima. Zar to nije lijepo? Kakvog to ima smisla? Jedan mi od njih prilazi i pita me na engleskom: To joj se svidjelo. Boli te grlo, je li? Pokupio sam je na cesti dok je putovala autostopom u Haifu iz nekog kibuca blizu libanonske granice gdje je bila posjetila svoje roditelje.

Pa, zar on zbilja ne zna? Eto vidite, nikako da prestanem! To je onaj gleadnje tip sa dabrovom kapom i krznenim prslukom na golim prsima, jel’ tako? I to s jednom plavojkom! Pa zar zbilja mogu biti toliko slijepi? Ali, ni one mi nisu odgovarale!

Filip Rot – Portnoyeva – Free Download PDF

Tko bi drugi postizavao na tako jalovu teritoriju takve nevjerojatne uspjehe? Bio sam kivan na njenu obitelj. Kingdon mi owveta rekao: Ali, dobro, ako je tako, kako onda objasniti onaj vikend u Vermontu? Pa kakve prostote izvaljuju! Tako vam je to u dijaspori, sveci balavi, tako vam je to u progonstvu!

  NECESSARY ROUGHNESS DANI AND NICO SEASON 2

Kakav pisk kako bi rekla moja majka! To joj se svidjelo. Miroslav Cmuk Broj pogleda: Ja sam Raskoljnikov drkanja posvuda ljepljivi tragovi! Doktore, haljina joj dopire jedva do guzice! Kad bih htio, mama, mogao bih biti u Wall Streetu! Ne treba mi jela! Jebi ga, Hannah, tako je doktor propisao, a ne ja.

Kako glasi uvjerljiv odgovor moje majke?

Majka mu radi a nemaju rebrenica Bilo povijest, bilo prirodu, bilo umjetnost. We need your help! Moja se politika srozala dokraja na moj puc! I vazda zavitlava doktora Wolfenberga. Ali kako ona prirodno iskazuje svoj idealizam, pomislio sam. Priznao bih pod prisilom da mi je jebao mater Ali onda je mora imati i Smolka! Sad osceta ti brani, Naomi objasni cijelom svom kibucu otkud ti gnojni iscjedak iz vagine!

Filip Rot – Portnoyeva boljka.pdf

Alex, paraliza ne zna za bejzbol. Evo bogami, tu su yledanje do grla! Isti oni ljudi koji su pripremili za vas Samo za 2 centa Harryja Goldena pripremili su vam sad predstavu Alexandra Portnoya! A kako su mu roditelji sretni! Jesi li me shvatio, Alex? To je zbilja upalilo! A ja to nisam!

  4OD UTOPIA SEASON 2

I pogodila ga je. Joj, zlo mi je! Nalik sam na Ludog Zeku! I diviti mu se! Od njena oca i njegovih prijatelja! Crni kruh, bijeli kruh, Pletenice, pite, Svi za Weequahic Glasno navijajte! Gdje sam ono stao? I Corliss i Veroniku. Ipak, hvala bogu na Heshiejevim osvefa I kod nje isto tako!

VPN