SEOKYU DRAMA MUSIKAL

Strong Till All Nine Disappear? I was the first idol singer who had worked with Director Wang. Apa reaksi dari para fans Super Junior mengenai kemampuan akting Kyuhyun? Hmmph x mana nih? I’m kinda suck at sport yes i admit. Follow filmyangkutonton on WordPress. I put in much more effort because it was my first time standing on the musical stage.

ELFs have been fighting over the year: RT whatfangirlsdo There’s at least 1 poster of your fav kpop grp on your bedroom wall. Han Soo Ji — Beautiful Sad. No matter how much you push me away, I can’t let go – Long long time by Wonder Girls But why it will be just 2Min who participate? Age is just a number I love this already, hope homin will sing this ver lol

Tag: kyuhyun

Wish me luck guyyyzzz: She acted really well. Kyuhyun, were you able to foresee your current position 4 years ago?

And i smile instantly. Dan banyak juga yang mengatakan bahwa aku terlihat manis dan tampan disaat yang bersamaan. Makasih ya sekolah gue tercinta seookyu ngerjain: Hm syukuri aja deh: Acting sombre and pained is not easy.

  WATCH UNDERBELLY BADNESS EPISODE 5 ONLINE FREE

Hehehe aku kira jadi setiap hari jumat taunya setiap minggu yah? Thanks for being a part of my wonderful day. Meski juga tidak buruk. And i forgot to ask mom to leave me some money. Gatau deh buat besok2nya You can add this document to your saved list Sign in Available only to authorized users.

#seokyuforever Instagram – Photo and video on Instagram

RT whatfangirlsdo There’s at least 1 poster of your fav kpop grp on your bedroom wall. You’re a forever snarky boy.

Besok gue gajadi ikut berenang kayaknya, berat. Buat ukuran girlband, penjualan album soshi terhitung dahsyat.

Pada saat itu, sutradara Wang Yong Bum benar-benar memberiku latihan yang sangat ketat. You are commenting using your Twitter account.

His family relocated several times to IndonesiaSwitzerland and Hong Kong ” It had to be the Lee Hwon that Kim Soohyun acted as in the drama.

LOL i think that’s just a matter of angle we used.

Post navigation

Why am I standing here alone, swallowing my tears, seooyu for you and waiting? Karena aku takut dikenali, aku menggunakan topi dan kacamata hitam, lalu menggunakan subway menuju ke tempat latihan. Aku pernah nonton performnya deh ntar nonton ulang lagi aja deh makasih kak: Kyuhyun, apakah 4 tahun yang lalu anda pernah membayangkan bahwa anda akan berada di posisi sekarang ini?

  VOYAGER EMH EPISODES

Yang unik dari DickPunks, konon mereka main musik tanpa gitaris. Walaupun aku berkata demikian, aku tidak ingin meniru Kim Soohyun dalam aktingku.

Kor+Eng+Ina Translate [OhmyStar Interview with Kyuhyun] | Maknae Couple Love Story

Lee byunghun, jo insunf, won bin, cha seungwon. I want my hair to be like yours. Up to now, many people have expressed that they like my acting. RT jessooyeon lol today’s topic: Tinggalkan Balasan Batalkan balasan Ketikkan komentar di sini This guy is even more beautiful than those sunflowers in seoiyu eyes. I love this fancam.

VPN